Tietoa meistä

Kauneushoitola kuvattuna 2018. Kuvaaja Niina Töyrylä. 

Beauty 564 kauneushoitola  tarjoaa monipuolisesti erilaisia kauneudenhoitopalveluita, Hoitola on perustettu vuonna 2015, ja siitä lähtien palveluita on jatkuvasti paranneltu, uusittu ja kehitelty asiakkaiden toiveiden mukaisesti.  

Hoidoissamme käytämme ainoastaan ammattilaiskosmetiikkaa, sekä puhtaita ja turvallisia työvälineitä. Vältämme voimakkaita tuoksuja, mutta täysin emme ole tuoksuton hoitola. Hoitolamme hygienian, ja aseptiset toiminnat ovat tarkastaneet terveysviranomainen.

Hoitola on viimeisen vuoden aikana panostanut uusiin ihonhoitolaitteisiin, joilla pystymme  tarjoamaan  todella tehokkaita ja tuloksia tuovia hoitomuotoja. 

Vaikka tulevaisuudessa tulemmekin keskittymään  ja kertomaan  enemmän laitehoidoista, vakuutan  jokaiseen hoitoon kuuluvan aina  aito kosketus ja läsnäolo.. 

SKY - kosmetologi Anne Brinck

 yrittäjä /omistaja 

Valmistuin  vuonna 2015  juhannuksena kosmetologiksi. Tähän ammattiin minut toi elämä puhtaasta mielenkiinnosta. Aikaisemmassa ammatissani sairastuin työväsymykseen, ja tämän kautta kiinnostus omaan kehoon ja sen toimintaan sai alkunsa.

Halu parantua, ymmärtää sisintä - kokea elämää toisin.

Hyvä olo lähtee sisältäpäin. Hyvä olo kehossamme taas lähtee elintavoistamme. Miten elämme, kuinka itseämme hoidamme ja kunnioitamme.

 Iho on ihmisen suurin elin. Se on lisäksi jatkuvasti esillä. Niin huonoina aamuina kuin elämämme kohokohdissa. Se on puku, joka on koko ajan yllämme. Puku ei tosin pysy aina hyvänä, se ikääntyy, rypistyy, harmaantuu tai oireilee harmiksemme. Jos me hoidamme ihomme oikein, meillä on oikeat hoitotavat, ja siihen käytämme ammattilaisia saadaksemme yksilöidyt ohjeet - olemme voitonpuolella jo hyvän matkaa! 

Minun tavoitteenani on tukea ja neuvoa Sinua. Tahtotilani on saada jokainen tuntemaan oma ihonsa ja edistämään näin sen hyvinvointia ja terveyttä. ,