TULOSSA KEVÄÄN 2024 AIKANA AIKAVARAUKSEEN!

Caretech Rf-Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. 

Teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotajuutta ihonalaiseen kudokseen. Rf lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etuna mahdollisten kirurgisten hoitojen ajankohtaa voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Huom! Tämän hoidon yhteydessä kasvojen klassista hierontaa ei tehdä, mutta hemmotellaan sen edestä hartia- dekoltee aluetta. 


Caretech RF-Cryo - tuloksena tasaisempi ja kiinteämpi iho

Sisältää omavalintaisen être belle kasvohoidon. Kesto 80 -90 minuuttia.

90€

Caretech RF- Cryo tehokas sarjahoito

1. kerta. Hoidon kesto 60 min.

68€

Sarjahoidot 1. kerran jälkeen

Ensimmäisestä hoidosta 1 viikko ja tämän jälkeen 1-2 kertaa viikossa niin pitkään kuin haluttu lopputulos on saavutettu. Tämän jälkeen pidä yllä haluttua tulosta kuukausittain à 68€

à 55€

Kasvohoito All inclusive

Yhdistä hoitoon joko Caretech Hydrogen tai Neulaton mesoterapia täydentämään hoitotulosta.

129€

Kiinteyttävä silmän- ja huultenympäryshoito

Kiinteyttävä silmänympäryshoito

Ensimmäinen käyntikerta sisältää kulmien ja ripsien värjäyksen ja muotoilun.

Suositellaan sarjahoitona! 

35€

Sarjahoitosuositus 4 - 8 kertaa 

Ensimmäisen hoitokerran jälkeen 1-2 hoitoa / viikko. Joka 4. käyntikerta sisältää kulmien ja ripsien värjäyksen jos käyntikerrat ovat toteutuneen suosituksen mukaisesti.

25€