TULOSSA KEVÄÄN 2024 AIKANA AIKAVARAUKSEEN!

être belle kasvohoidot

Kaikkien être belle - kasvohoitojen tavoitteena on ihon tehokas, mutta hellävarainen puhdistus. Ihon luonnollisen toiminnan tukeminen ja tasapainottaminen. Hoitoihin kuuluu aina pintapuhdistus, kuorinta ihon tarpeiden mukaisesti entsyymi tai mild face peeling- kuorinta (höyryn alla) tai tehostetusti ultraäänellä tai timanttihionnalla. 

Hoidot päätetään aina rentouttavaan kasvojen klassiseen hierontaan ja naamioon. 

Kosteuttava Hyaluronic - Virkistävä Energy - Tasapainottava Sensiplus

Ihotyypin ja asiakkaan toiveiden mukaan valitaan jokin être bellen tuotelinjoista. Voidaan myös rohkeasti sekoittaa sarjoja ja ottaa kaikista mieluisimmat. 

Hoidon kesto 80 minuuttia.

94€

Parrakkaat kasvohoito

Eroavaisuuksia "normaaliin" kasvohoitoon syntyy miesten parran tai sängen mukaisesti. Pidemmän parran tai voimakkaan sängen kohdalla ei välttämättä päästä käyttämään hoidon mukaisia tuotteita, joten hoidot toteutetaan näissä tapauksissa hyvin yksilöllisesti. Hoidon  pituus on poikkeuksellisesti 60 -70 minuuttia, koska hieronta jää lyhyemmäksi parran/sängen vuoksi. 

85 €

Nuorten kasvohoito

Hoito tarkoitettu nuorille, alle 20-vuotialle. Nuoren iho on aktiivisempi kuin aikuisen. Se uudistuu nopeasti ja se on herkkä hormonaalisille muutoksille. Lisäksi ihoa saatetaan hoitaa väärin, joko liian voimakkailla aineilla tai iholle sopimattomilla aineilla tai ei vielä ollenkaan. Somemaailma on täynnä vinkkejä ihon hoitoon, mutta osaako nuori kriittisesti lukea niitä ja soveltaa omalle iholle? Hoidon kesto 60 minuuttia.

55€