être belle kasvohoidot

Kaikkien être belle - kasvohoitojen tavoitteena on ihon tehokas, mutta hellävarainen puhdistus. Ihon luonnollisen toiminnan tukeminen ja tasapainottaminen. Hoitoihin kuuluu aina pintapuhdistus, kuorinta ihon tarpeiden mukaisesti entsyymi tai mild face peeling- kuorinta höyryn alla tai tehostetusti ultraäänellä tai timanttihionnalla. 

Hoidot päätetään aina rentouttavaan kasvojen klassiseen hierontaan ja naamioon. Kokonaiskesto 80 minuuttia.

(miesten ja nuorenihonkasvohoidot 60 -70minuuttia) 

Hyaluronic -syväkosteuttava 

Hyaluruno on ihon kosteustasapainon ylläpitäjä. Kosteuttaa tehokkaasti, jolloin kuivuudesta johtuvat juonteet vähenevät ja iho tuntuu täyteläiseltä.

92€

Energy C- vitamiinitehoa iholla

Vitamiinipitoiset hoitotuotteet tuovat iholle antioksidantteja ja ravinteita . Kirkastaa ihoa, korjaa ympäristötekijöiden aiheuttamia vahinkoja. Kiinteyttää ja kosteuttaa.


89€

Aloe vera - kauneutta, terveyttä & kestävyyttä 

Aloe vera sisältää poikkeuksellisen paljon uudistavia ja elvyttäviä aineisosia, kuten mineraaleja, entsyymejä, polysakkarideja, aminohappoja, rasvahappoja ja vitamiineja.

Ainesosat kosteuttaa, poistaa tukoksia, uudistaa & tehostaa verenkiertoa. soveltuu kuivalle, kosteusköyhälle ja rasvoittuvalle sekaiholle. 

75€

Purity Intense - tehokasta hoitoa epäpuhtaalle iholle 

Purity intense- hoidot vähentävät epäpuhtauksia ja uudelleen rakentavat ihon luonnollisia suojatoimintoja. laadukkaat aineosat ja intensiivinen kosteuttajayhdistelmä auttavat korjaamaan ihovaurioita, vähentämään ihon rasvaisuutta ja kiiltoa sekä ehkäisemään uusien epäpuhtauksien syntyä & rauhoittaa ärtynyttä ihoa. soveltuu akneiholle, sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle.

79€

Sensiplus+ Couperosaihon tehohoito

Rauhoittaa ja häivyttää punaisuutta iholta välittömästi. hydrasilk -silkkiproteiini vahvistaa ja suojaa ihoa. tasapainottaa herkkää ihoa ja kosteuttaa tehokkaasti. soveltuu herkälle iholle, ärtyneelle iholle ja eritoten couperosaiholle.

92€

Pure White - posliinin kirkas, virheetön iho 

Tehokkaat tarkasti valitut yrttiraaka-aineet vaalentavat pigmenttiläiskiä ja häivyttävät ihonsävyn epätasaisuuksia. hoitot sopii monipuolisesti pigmenttihäiriöille, aknearville ja punoituksesta kärsivälle iholle. suositellaan erityisesti sarjahoitona sekä hoidon täydentämistä pitkäjänteisesti kotihoitotuotteiden avulla.

Suositellaan sarjahoitona! 

92€

Miesten kasvohoito

Miesten kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisesti tai omavalintaisesti jonkin être bellen kasvohoidoista. Eroavaisuuksia "normaaliin" kasvohoitoon syntyy miesten parran tai sängen mukaisesti. Hoidon pituus on poikkeuksellisesti 60 -70 minuuttia, koska hieronta jää lyhyemmäksi parran/sängen vuoksi.

75€

Nuorenihon kasvohoito

Kasvohoidoissa tehdään pintapuhdistus ja kuorinta ihotyypin mukaisesti. Normaalista kasvohoidosta eroten nuorenihon kohdalla jätetään hieronta pois sekä vältetään liian aktivoivia raaka-aineita. Hoidon yhteydessä analysoidaan iho ja annetaan nuorelle henkilökohtaiset ihonhoito-ohjeet ja tuotaan nuoren käsitystä ihanasta omasta itsestään. Hoidon kesto 60 minuuttia. 

49€