être belle kasvohoidot

Kaikkien être belle - kasvohoitojen tavoitteena on ihon tehokas, mutta hellävarainen puhdistus. Ihon luonnollisen toiminnan tukeminen ja tasapainottaminen. Hoitoihin kuuluu aina pintapuhdistus, kuorinta ihon tarpeiden mukaisesti entsyymi tai mild face peeling- kuorinta höyryn alla tai tehostetusti ultraäänellä tai timanttihionnalla. 

Hoidot päätetään aina rentouttavaan kasvojen klassiseen hierontaan ja naamioon. Kokonaiskesto 80 minuuttia.

Kosteuttava - Hyaluronic

Kosteuttava kasvohoito sopii kaikille. Ihon kosteustasapainoa voi horjuttaa kiire, stressi, ikääntyminen, ympäristö, sään vaihtelut. Oli syy mikä tahansa, koskaan ei valinta mene pieleen. Iho rakastaa kosteuttamista!  

92€

Virkistävä - Energy 

Antioksidantteja iholle! Kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. A+E+C- vitamiinit edistää ihon uusiutumista, kirkastaa väsynyttä ihoa ja parantaa sen aineenvaihduntaa. Ihana hoito syksyyn ja pimeään talveen!

92€

Rauhoittava ja tasapainottava - Sensiplus

Hellii ja kietoo ihosi silkkiin. Rauhoittaa, hoitaa ja tehokosteuttaa silkkiproteiinin ansiosta ihoa. Ympäristövaikutteet, kiire, stressi, hormonaaliset muutokset, aurinko, kylmä, kuuma, viima tekee ihosta kuivan, ärtyneen, punoittavan ja nopeasti reagoivan ihon. Sensiplus sarjan tuotteet sisältävät silkkkiproteiinia, valkoista teetä ja puhtaita kasviperäisiä aineita. Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai mineraaliöljyjä.

92€


Parrakkaat kasvohoito

Eroavaisuuksia "normaaliin" kasvohoitoon syntyy miesten parran tai sängen mukaisesti. Pidemmän parran tai voimakkaan sängen kohdalla ei välttämättä päästä käyttämään hoidon mukaisia tuotteita, joten hoidot toteutetaan näissä tapauksissa hyvin yksilöllisesti. Hoidon  pituus on poikkeuksellisesti 60 -70 minuuttia, koska hieronta jää lyhyemmäksi parran/sängen vuoksi. 

-10 %

Nuorten kasvohoito

Hoito tarkoitettu nuorille, alle 20-vuotialle. Nuoren iho on aktiivisempi kuin aikuisen. Se uudistuu nopeasti ja se on herkkä hormonaalisille muutoksille. Lisäksi ihoa saatetaan hoitaa väärin, joko liian voimakkailla aineilla tai iholle sopimattomilla aineilla tai ei vielä ollenkaan. Somemaailma on täynnä vinkkejä ihon hoitoon, mutta osaako nuori kriittisesti lukea niitä ja soveltaa omalle iholle? 

55€