Sensiplus +


Avain herkän ihon hoitoon. 

Herkkä, ärtynyt ja stressaantunut iho vaatii päivittäiseen hoitoon miedot ja ihoa rauhoittavat ja tasapainottavat hoitotuotteet. Tuotteet sisältävät Hydrasilk-silkkiproteiinia, joka kykenee sitomaan kosteutta jopa 300 kertaa painoonsa nähden. Aktiiviaine suojaa myös UV- säteiltä. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille eivätkä sisällä väriaineita, mineraaliöljyjä eikä allergisoivia säilöntäaineita tai hajusteita. 

Sensiplus Hydrasilk Relax Mask 50ml

Sensiplus Hydrasilk Relax Mask- rauhoittava ja tasapainottava kasvonaamio herkälle iholle. Pehmentävä ja kosteuttava hoitonaamio lievittää herkän iho punoitusta ja kireyden tunnetta sekä vahvistaa ihon suojamekanismeja. Käytä 1 -2 kertaa viikossa puhdistetulle iholle. Anna naamion vaikuttaa 10 -15 minuuttia ja poista kosteilla vanulapuilla. Voit antaa myös naamion vaikuttaa yön yli.

49,90 €

Sensiplus Hydrasilk Ultra Mild Cleansing Milk 140ml

Sensiplus Hydrasilk Ultra Mild Cleansing Milk - mieto puhdistusemulsio herkälle iholle. Vähentää ihon herkkyyttä ja punaisuutta. Sisältää rauhoittavia ja tasapainottavia ainesosia herkän ja ärtyneen ihon hoitoon. Tuote puhdistaa ihon hellävaraisesti suojaten sen ilmansaasteiden vahingoittamalta vaikutukselta tehden ihosta samettisen pehmeän ja kuulaan.  Vaikuttavat aineet: valkoinen tee, silkkiproteiini ja puhtaat kasviperäiset kosteuttavat ainesosat

39,90 €

Sensiplus Hydrasilk Gel Tonic 140ml

Sensiplus Hydrasilk Gel Tonic- geelimäinen kasvovesi herkälle iholle. Ihoa harmonisoiva, rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi normalisoi ihon kosteuspitoisuutta ja ph-arvoa ja stabiloi ihon suojamekanismeja.  Vaikuttavat aineet: valkoinen tee, silkkiproteiini Käyttö: taputtele geelimäinen kasvovesi iholle kevyesti puhtaalle iholle. 

39,90 €

Hydrasilk Day & Night Cream

Sensiplus Hydrasilk Day+Night Cream - ihon rakennetta korjaava ja tasapainottava 24-tunnin kosteuttava hoitovoide herkälle iholle. Voide kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti rauhoittaa ärtynyttä sekä herkkää ihoa. Se sisältää silkkiproteiineja, valkoista teetä ja puhtaita kasviperäisiä ainesosia. Tuotteen sisältämä palmuöljy parantaa ihon elastisuutta ja pehmentää hienoja ryppyjä ja juonteita.

49,90 €

    Tuotetekstit: @etrebellefinland Tuotekuvat: @etrebellefinland