Kasvohoidot

Kaikkien kasvohoitojen tavoitteena on ihon tehokas, mutta hellävarainen puhdistus. Ihon luonnollisen toiminnan tukeminen ja tasapainottaminen. Jokaisen asiakkaan kohdalla tehdään ihoanalyysi, kuunnellaan asiakkaan omat ajatukset ja toiveet. Kokonaisuus ratkaiseen sen, mitä lähdemme tavoittelemaan. Vaihtoehtoja on useita, joihin voit tutustua tästä, mutta sinun ei tarvitse tietää minkä valitset. Voimme tehdä sen yhdessä. 

Beauty 564 kauneushoitola  tarjoaa monipuolisesti erilaisia kauneudenhoitopalveluita, Hoitola on perustettu vuonna 2015, ja siitä lähtien palveluita on jatkuvasti paranneltu, uusittu ja kehitelty asiakkaiden toiveiden mukaisesti.  

Hoidoissamme käytämme ainoastaan ammattilaiskosmetiikkaa, sekä puhtaita ja turvallisia työvälineitä. Vältämme voimakkaita tuoksuja, mutta täysin emme ole tuoksuton hoitola. Hoitolamme hygienian, ja aseptiset toiminnat ovat tarkastaneet terveysviranomainen. (viimeeksi 09/2023)

Hoitola on viimeisien vuosien aikana panostanut uusiin ihonhoitolaitteisiin, joilla pystymme  tarjoamaan  todella tehokkaita ja tuloksia tuovia hoitomuotoja. 

Vaikka tulevaisuudessa tulemmekin keskittymään  ja kertomaan  enemmän laitehoidoista, vakuutamme  jokaiseen hoitoon kuuluvan aina  aito kosketus ja läsnäolo.

Anne