TERAPIA - JA HYVINVOINTIPALVELUT HARMONY


Terapia- ja hyvinvointipalvelut Harmony tarjoaa ratkaisukeskeisiä terapia-, työnohjaus- sekä koulutuspalveluita. Palvelut on suunnattu matalankynnyksen periaatteella jokaisen yksilön, perheen ja yhteisön saataville ilman lähetettä. Ratkaisukeskeisessä työskentelyssä keskitytään yksilön vahvuuksiin sekä voimavaroihin ja suunnataan katse tulevaan. Ota rohkeasti yhteyttä. 


Terapeuttina olen luotettava, iloinen, empaattinen ja huumorintajuinen. Tavoitteenani terapeuttina on löytää yhdessä sinun kanssasi uusia ja toimivia keinoja ja näkökulmia tilanteeseesi. Terapiassa yleensä yhden solmun aukaiseminen aukaisee samalla muitakin solmuja. Minua sitoo vaitiolovelvollisuus.

Työkokemusta minulle on kertynyt 15 työvuoden aikana alakoulusta, lastensuojelusta, nuorten päihde- ja mielenterveyspalveluista sekä ammatillisesta koulutuksesta toimiessani opettajana ja opinto-ohjaajana.


Yleisimmät syyt hakeutua terapiaan/vastaanotolle:


Kaipaat ulkopuolista peiliä

Oma elämäntilanne huolettaa tai on vailla suuntaa

Nuoren elämään liittyvät haasteet (esim. itsetunto, koulukiusaaminen)

Ihmissuhteen päättyminen

Erilaiset kriisitilanteet

Oma tai perheen tilanne on solmussa.

Arjen- tai elämänhallinta

Haasteellinen työtilanne


HINNASTO 


YKSILÖTERAPIA 45 MIN. (40€)

YKSILÖTERAPIA 60 MIN. (50€)

YKSILÖTERAPIA 90 MIN. (65€)

PARITERAPIA 90 MIN. (65€)

PERHETERAPIA 90 MIN. (65€)

TYÖNOHJAUS


Peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen tapaamista puhelimitse tai tekstiviestillä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista varatusta ajasta veloitetaan 50% hinnasta. Tapaamisen peruuttamatta jättämisestä laskutetaan koko tapaamisen hinta.


Jokainen käynti maksetaan istunnon päätteeksi ja maksuvälineinä käyvät pankki- tai luottokortti sekä käteinen.Elisa Suominen

P: 040-1245111

s.posti: harmonyhyvinvointi@gmail.com

Y-tunnus: 2900093-6


Ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutus 3v.

sosionomi YAMK

ammatillinen opettaja

mielenterveyden ensiapu-ohjaaja

perhearviointimenetelmä- koulutusTietoni löytyvät Valviran ylläpitämän sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteristä. Kela asiakkaita en voi vielä ottaa opintojeni ollessa vielä kesken.