TERAPIA - JA HYVINVOINTIPALVELUT HARMONY


Terapia- ja hyvinvointipalvelut Harmony tarjoaa luotettavaa ja empaattista apua ja tukea lapsille, nuorille ja perheille kaikissa elämään liittyvissä tilanteissa. Yleisen käsityksen mukaan terapiaan hakeudutaan vain erittäin vakavissa elämäntilanteissa. Tahtotilani on rikkoa tämä myytti ja kannustaa ihmisiä hakemaan apua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin ongelmat pystytään ratkaisemaan usein hyvinkin pienen avun ja tuen turvin.

Ratkaisukeskeisessä työskentelyssä keskitytään yksilön vahvuuksiin sekä voimavaroihin ja suunnataan katse tulevaan. Minua sitoo vaitiolovelvollisuus. Ole rohkeasti yhteydessä.

Työkokemusta minulle on kertynyt työvuosieni aikana alakoulusta, lastensuojelusta, nuorten päihde- ja mielenterveyspalveluista sekä ammatillisesta koulutuksesta toimiessani opettajana ja opinto-ohjaajana.
HINNASTO 


YKSILÖTERAPIA 60 MIN. (60€)

PARITERAPIA 90 MIN. (80€)

PERHETERAPIA 90 MIN. (80€)


Peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen tapaamista puhelimitse tai tekstiviestillä. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista varatusta ajasta veloitetaan 50% hinnasta. Tapaamisen peruuttamatta jättämisestä laskutetaan koko tapaamisen hinta.


Jokainen käynti maksetaan istunnon päätteeksi ja maksuvälineinä käyvät pankki- tai luottokortti sekä käteinen.Elisa Suominen

P: 040-1245111

Ajanvaraus  Nettiajanvarauksesta / Terapiapalvelut

s.posti: harmonyhyvinvointi@gmail.com

Y-tunnus: 2900093-6

Villähteentie 564, Villähde


Ratkaisukeskeinen terapeutti, Ammatillinen erityisopettaja, 

Sosionomi YAMK, Mielenterveyden ensiapu-ohjaaja (Suomen Mielenterveysseura),

Perhearviointimenetelmä- koulutus (Suomen Mielenterveysseura)

Tietoni löytyvät Valviran ylläpitämän sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteristä.

.