Jalkahoidot uudistuu! 

01.01.2023

Tammikuussa jalkahoitovalikoima laajenee yhdellä uudella tulokkaalla!  Lisäksi olemme vanhoja jalkahoitoja uudistaneet monipuolisemmaksi ja enemmän erilaisia tarpeita palvelevammaksi. 

Perinteinen jalkahoito

Perinteinen jalkahoito pitää sisällään jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkaus ja viilaus. Perinteistä jalkahoitoa suositellaan, kun on kipeitä känsiä, syyliä, halkeamia tai kaivataan apua jalkojen hoitoon muista terveydellisistä syistä. Jalkahoidossa keskitytään ensisijaisesti ongelmakohtiin, mutta ajan salliessa ehdimme lakata kynnet ja parantaa verenkiertoa kevyellä lyhyellä hieronnalla. 

Hoidon kesto 70 minuuttia.

54€

Luxus jalkahoito

Luxus jalkahoito mukautuu tarpeesi mukaan! Hoito sisältää Perinteisin jalkahoidon vaiheet, mutta jos et omaa halkeamia tai kipeitä känsiä korvataan tuo aika jalkojen virkistävällä ja pehmentävällä kuorinnalla. Lopuksi kynsien lakkaus ja rentouttava pidempi jalkahieronta noin. 10 minuuttia/jalka.

Hoidon kesto 80 minuuttia.

70€

Magnesium jalkahoito

Sisältää Perinteisen jalkahoidon vaiheet, mutta kaikki hoidossa käytettävät aineet ovat Nordic Health magnesium - perheen tuotteita. (pl. hierontavoide) 

Magnesium kylpyhiutaleet tuovat helpotusta lihasjännityksiin ja tukee lihasten palautumista. Virkistää väsyneet ja turvonneet jalat. Magnesiumsuihke kylvyn jälkeen viimeistelee vielä kylvyn jälkeiset levänneet jalat ja hoidon päätteeksi hieronta suomalaisella Iloiset varpaat - hierontavoiteella noin 10min / jalka. 

Hoidon kesto 80 minuuttia. 

70€

Parafiini jalkahoito

Tämä hoito sopii ehdottomasti viluvarpaille ja vaativampaan jalkojen ihon kosteutukseen! Hoito sisältää perinteisen jalkahoidon vaiheet. Sopii erityisesti jaloille, joissa hoidetaan halkeamia tai muutoin kuivuudesta ja kovettumista kärsiviä jalkoja. Hoidon jälkeen kynsien lakkaus ja  jalkojen hieronta. Hoito päätetään lämpimään parafiinihoitoon. Parafiini sopii erityisesti kuiviin jalkoihin, lihassärkyyn, helpottomaan nivelkipua ja jäykkyyttä, sekä pehmittämään jännittyneitä lihaksia. Parafiinin vaikutusaika 10 minuuttia.

Hoidon kesto 90 minuuttia. 

75€

Hoidot ovat varattavissa Nettiajanvarauksesta joulun jälkeen.