Ohjeet ajanvaraukseen

19.06.2022

Ajanvaraus suositellaan ensisijaisesti hoitamaan Nettiajanvarauksen kautta tai paikan päällä oman hoidon jälkeen. Kaikki vapaat ajat ovat nettiajanvarauksessa esillä, joten mikäli aikoja ei löydy, niin ajat ovat valitettavasti ehtineet jo täyttyä. Mahdolliset peruutusajat tulevat näkyville reaaliajassa nettiin.

Voit myös soittaa meille 040 7070 555. 

Jos emme ehdi vastaamaan, soitamme Sinulle takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Tekstiviestejä emme suosittele, koska emme lue niitä kuin paikanpäällä ollessamme.

Ajanvarausten peruutukset

Aikojen peruutukset onnistuvat parhaiten Timmasta tulleen varausvahvistuksen kautta, kun varattuun aikaan on vähintään 24 tuntia aikaa. 

Äkillisissä sairastapauksissa laitathan sähköpostia. 

(luemme sähköpostia myös vapaa-ajalla, mutta puheluihin ja tekstiviesteihin vastaamme vain paikanpäällä)

info@tmiroosapuumalainen.fi 

info@beauty564.com

Vinkit ajanvaraukseen:

  • Ole aina hyvissä ajoin liikenteessä. On hyvin yleistä tällä alalla, että seuraavat vapaat ajat menevät 2-3 viikon päähän. Suositut ilta-ajat jopa 4-6 viikon päähän.
  • Jos Sinulla on lahjakortti, VOIT valita Nettiajavarauksesta kohdan "Minulla on lahjakortti". (voit käyttää myös normaalia väylää) Varmistamme tällä tavoin, että lahjakorttiasiakkaille riittää aikoja, eivätkä kaikki ajat ehdi menemään sesongin aikana.
  • Jos et löydä haluamaasi aikaa, jätä varauksesta pois mahdolliset lisäpalvelut. Joissakin tapauksissa lisäpalvelut pidentävät hoidon aikaa, ja näin ollen vaihtoehdot voivat jäädä vähäisiksi.