Kevään informaatio

02.05.2022

Vinkkejä ajanvaraukseen! 

Kevät ja kesän kiireet näkyvät jo hoitolan toiminnassa! Jottei ajanvaraus mene täysin tukkoon, tässä muutama vinkki ajanvaraukseen.

  • Ole aina hyvissä ajoin liikenteessä. On hyvin yleistä tällä alalla, että seuraavat vapaat ajat menevät muutaman viikon päähän. Tämä johtuen siitä, että pystymme tekemään vain yhden asiakkaan kerrallaan, ja päiväämme mahtuu noin 3-4 asiakasta. 
  • Jos Sinulla on lahjakortti, voit valita Nettiajavarauksesta kohdan "Minulla on lahjakortti". Kyseisestä kohdasta löytyy kaikki hoidot (pl.sokeroinnit), mutta tämän kohdan avulla pääset näkemään ajanvarauksesta lahjakorteille varatut ajat. ** Voit käyttää myös ns. normaalia tapaa.
  • Jos aikaa ei löydy, kannattaa palvelusta jättää pois mahdolliset lisäpalvelut esim. kulmat & ripset. Monesti aika riittää hyvin niihinkin, muista mainita siitä  saapuessasi hoitolaan.  (tämä teknisten ongelmien vuoksi sovelluksessa)
  • Joka viikko aina tulee peruutuksia, voit soittaa ja ilmoittaa itsesi mahdollisten peruutusasiakkaiden paikalle. 

** Vuoden aikana hoitolasta ostetaan vakio määrä lahjakortteja, joiden käyttöaika on 6 kuukautta. Näiden lahjakorttien mukaan on laskettu vapaat ajat Nettiajanvaraukseen. Muistathan käyttää lahjakorttisi sen voimassaoloaikana, ja otathan huomioon, että seuraavat vapaat ajat menevät aina noin 3- 4viikon päähän. Aikaisemminkin voi olla, jos pääset mihin aikaan tahansa päivää. Ilta-ajat ovat suosituimpia, ja niihin jonot ovat pitempiä. 

Uudet lahjakortit

Lahjakorttien myynti on väliaikaisesti keskeytetty. 

Keskeytys johtuu tulevista muutoksista, jotka tulevat vaikuttamaan lahjakorttien käyttöön. 

Jos perhepiiriisi kuuluu henkilö, kenen tiedät  käyvän meillä säännöllisesti esim.  jalkahoidossa, voimme poikkeustapauksissa silloin myydä kortin. 

Olethan silloin meihin suoraan yhteydessä puhelimitse 040 7070 555.