Verkkokaupan käyttöehdot

Verkkokauppa

Beauty 564, Tmi Kosmetologi Anne Brinck 

y-tunnus 2700427-1

Villähteentie 564 15540 Villähde

puh. +35840 7070 555

info.beauty564@gmail.com

Beauty 564 on Tmi Kosmetologi Anne Brinckin omistama toiminimi -yhtiömuotoinen kauneushoitola Villähteellä Lahden kaupunginosassa. Yritys on perustettu vuonna 2015 ja siitä lähtien toiminut aktiivisesti.

Beauty 564:n verkkokaupan myyntiehdot

Nämä yleiset myyntiehdot koskevat kaikkia asiakkaan tekemiä ostosopimuksia Beauty 564:n kanssa. Tilaamalla hyväksyt nämä yleiset ehdot.

Beauty 564:n verkkokaupasta saa tehdä ostoksia vain täysi-ikäinen. Alle 18-vuotias voi tehdä ostoksia paikanpäällä Butik- myymälässä.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja valitsemalla maksutapa kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietosuojakäytäntöön voit tutustua erikseen kotisivuilla kohdassa " Tietosuojakäytäntö".

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelu vastaa puheluihin ja viesteihin arkipäivisin. Jos emme ehdi vastaamaan, soitamme sinulle takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Loma tai sairastapauksista informoimme kotisivuillamme.

Asiakaspalvelun puhelinnumero +358407070555

Sähköposti:  anne@beauty546.com

Hinnat
Kaikki hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvolisäveron 24%.

Hinnanmuutokset
Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
Pidätämme oikeuden teksti- ja kuvavirheisiin verkkokaupassa.

Maksaminen ja maksutavat

Tällä hetkellä maksutapana toimii Klarna. 

Klarnaa käyttäessäsi noudatat heidän sopimuksen mukaista maksuaikaa.

Toimitusaika
Käytämme pakettien lähettämisessä / palautuksessa Postin pakettipalvelua. 

Yleisimmät toimitusajat Postilla ovat Suomeen tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-4 arkipäivää. Beauty 564 ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää.

Toimituskulut
Toimituskulut kotimaan pakettitoimituksille on 6,90€ (sisältää alv:n 0%)

Toimitusehdot

Paketit toimitetaan Postin palvelupisteeseen postipakettina. Paketteja säilytetään postin palvelupisteissä Postin ehtojen mukaisesti. Vastaanottamatta jääneistä postipaketeista perimme toimituskulut. Noutamatta jätetty lähetys ei ole tilauksen peruutus eikä vapauta vastaanottajaa jo syntyneiden lähetys- ja palautuskulujen vastuusta.

Tilausten nouto paikanpäältä: Tilauksen voi noutaa paikanpäältä ilman toimituskuluja. Myyjä on yhteydessä, kun tuote noudettavissa ja noudolle sovitaan aika. Mikäli tuotteita ei ole noudettu 14 vuorokauden kuluessa, tilaus perutaan ja kauppa puretaan.
Nouto-osoite: Villähteentie 564, 15540 Villähde.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten, ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen anne@beauty564.com tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen.

Saatuamme peruutusilmoituksen, lähetämme sinulle Postin Helposti koodin, jolla lähetät paketin takaisin meille. Koodin saaminen edellyttää tarvittavia yhteystietoja.

Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. . Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite: Beauty 564, Villähteentie 564, 15540 Villähde.

Tuotteeseen tutustuminen

Verkkokaupassa olevat tuotteet ovat kosmetiikkaa. Avattu pakkaus on ostopäätös. Emme ota palautuksena vastaan  käytettyä / avattua tuotetta. Jos haluat tutustua tuotteeseen, ole yhteydessä asiakaspalveluun ennen tilausta. Verkkokaupasta löydät jokaisesta tuotteesta tarvittavat tiedot. Jos et löydä tarvittavaa tietoa, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla asiakaspalveluun.

Reklamaatiot
Huomautukset kuljetusvaurioista on tehtävä lähetystä vastaanottaessa.
Tilausta koskevat huomautukset on tehtävä 7 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta.
Tuotteiden laatua koskevat huomautukset on tehtävä meille kohtuullisessa ajassa ilman ylimääräistä viivettä.

Muut ehdot
Tuotteet ovat Beauty 564:n omaisuutta kunnes ne ovat kokonaisuudessaan maksettu.

Ehtojen muuttaminen

Beauty 564 pidättää oikeiden muuttaa myyntiehtoja. Voimassa oleva versio on aina saatavilla osoitteessa www.beauty564.com/käyttöehdot