être belle

 KASVOHOIDOT

kaikkien  être belle - kasvohoitojen tavoitteena on ihon tehokas, mutta hellävarainen puhdistus. Ihon luonnollisen toiminnan tukeminen ja tasapainottaminen. Hoitoihin kuuluu aina pintapuhdistus, kuorinta ihon tarpeiden mukaisesti

 (mild face peeling- kuorinta höyryn alla / ultrasonic skin scrubber / timanttihionta**) Hoidot  päätetään aina rentouttavaan kasvojen klassiseen hierontaan ja naamioon.  Kokonaiskesto 80 minuuttia. 

(miesten ja nuorenihonkasvohoidot 60 -70minuuttia)

 


HYALURONIC - SYVÄKOSTEUTTAVA 92,00 euroa

HYALURONIHAPPO ON IHON KOSTEUSTASAPAINON YLLÄPITÄJÄ, JOKA KYKENEE SITOMAAN ITSEENSÄ RUNSAASTI VETTÄ. KOSTEUSTASAPAINON OLLESSA KUNNOSSA, IHO TUNTUU TÄYTELÄISELTÄ, JOUSTAVALTA SEKÄ KUIVUUDESTA JOHTUVAT JUONTEET VÄHENEVÄT.  SOVELTUU SEKAIHOLLE, KUIVALLE IHOLLE & IKÄÄNTYVÄLLE IHOLLE. 


ENERGY C - VITAMIINITEHOA IHOLLA 89,00 euroa 

ENERGY-HOITO TUO VÄLITÖNTÄ VIRKISTYSTÄ JA ELOA ARJEN VÄSYTTÄMILLE KASVOILLE. HOIDOSSA KÄYTETTÄVÄT VITAMIINIPITOISET HOITOTUOTTEET TUOVAT IHOLLE ANTIOKSIDANTTEJA JA RAVINTEITA. KIRKASTAA IHOA, KORJAA YMPÄRISTÖTEKIJÖIDEN AIHEUTTAMIA VAHINKOJA & KIINTEYTTÄÄ JA KOSTEUTTAA. SOVELTUU VÄSYNEELLE, ELOTTOMALLE  JA ENERGIAA KAIPAAVALLE IHOLLE. 


ALOE VERA - KAUNEUTTA, TERVEYTTÄ & KESTÄVÄYYTTÄ 75,00euroa 

 ALOE VERA SISÄLTÄÄ POIKKEUKSELLISEN PALJON UUDISTAVIA JA ELVYTTÄVIÄ AINEISOSIA, KUTEN MINERAALEJA, ENTSYYMEJÄ, POLYSAKKARIDEJA, AMINOHAPPOJA, RASVAHAPPOJA JA VITAMIINEJA.

AINESOSAT KOSTEUTTAA, POISTAA TUKOKSIA, UUDISTAA & TEHOSTAA VERENKIERTOA. SOVELTUU KUIVALLE, KOSTEUSKÖYHÄLLE JA RASVOITTUVALLE SEKAIHOLLE. 


PURITY INTENSE - TEHOKASTA HOITOA EPÄPUHTAALLE IHOLLE  79,00 EUROA

PURITY INTENSE- HOIDOT VÄHENTÄVÄT EPÄPUHTAUKSIA JA UUDELLEEN RAKENTAVAT IHON LUONNOLLISIA SUOJATOIMINTOJA. LAADUKKAAT AINEOSAT JA INTENSIIVINEN KOSTEUTTAJAYHDISTELMÄ AUTTAVAT KORJAAMAAN IHOVAURIOITA, VÄHENTÄMÄÄN IHON RASVAISUUTTA JA KIILTOA SEKÄ EHKÄISEMÄÄN UUSIEN EPÄPUHTAUKSIEN SYNTYÄ & RAUHOITTAA ÄRTYNYTTÄ IHOA. SOVELTUU AKNEIHOLLE, SEKAIHOLLE JA RASVOITTUVALLE IHOLLE.


SENSIPLUS+ - COUPEROSAIHON TEHOHOITO  92,00 EUROA

RAUHOITTAA JA HÄIVYTTÄÄ PUNAISUUTTA IHOLTA VÄLITTÖMÄSTI.  HYDRASILK -SILKKIPROTEIINI VAHVISTAA JA SUOJAA IHOA.  TASAPAINOTTAA HERKKÄÄ IHOA  JA KOSTEUTTAA TEHOKKAASTI. SOVELTUU HERKÄLLE IHOLLE, ÄRTYNEELLE IHOLLE JA ERITOTEN COUPEROSAIHOLLE. 


PURE WHITE - POSLIININ KIRKAS, VIRHEETÖN IHO 91,00  euroa

 TEHOKKAAT TARKASTI VALITUT YRTTIRAAKA-AINEET VAALENTAVAT PIGMENTTILÄISKIÄ JA HÄIVYTTÄVÄT IHONSÄVYN EPÄTASAISUUKSIA. HOITOT SOPII MONIPUOLISESTI PIGMENTTIHÄIRIÖILLE, AKNEARVILLE JA PUNOITUKSESTA KÄRSIVÄLLE IHOLLE. SUOSITELLAAN ERITYISESTI SARJAHOITONA SEKÄ HOIDON TÄYDENTÄMISTÄ PITKÄJÄNTEISESTI KOTIHOITOTUOTTEIDEN AVULLA.


MIESTEN KASVOHOITO 75,00  euroa 

 MIESTEN KASVOHOITO SISÄLTÄÄ IHOTYYPIN MUKAISESTI TAI OMAVALINTAISESTI JONKIN ÊTRE BELLEN KASVOHOIDOISTA. EROAVAISUUKSIA NORMAALIIN KASVOHOITOON SYNTYY MIESTEN PARRAN TAI SÄNGEN MUKAISESTI. HOIDON PITUUS ON POIKKEUKSELLISESTI 60 -70 MINUUTTIA, KOSKA HIERONTA JÄÄ LYHYEMMÄKSI PARRAN/SÄNGEN VUOKSI.


NUORENIHON  KASVOHOITO 46,00  euroa

KASVOHOIDOISSA TEHDÄÄN PINTAPUHDISTUS JA KUORINTA IHOTYYPIN MUKAISESTI. NORMAALISTA KASVOHOIDOSTA EROTEN NUORENIHON KOHDALLA JÄTETÄÄN HIERONTA POIS SEKÄ VÄLTETÄÄN LIIAN AKTIVOIVIA RAAKA-AINEITA. HOIDON YHTEYDESSÄ ANALYSOIDAAN IHO JA ANNETAAN NUORELLE HENKILÖKOHTAISET IHONHOITO-OHJEET JA TUOTAAN NUOREN KÄSITYSTÄ IHANASTA OMASTA ITSESTÄÄN. HOIDON KESTO 60 MINUUTTIA. 


** lisätiedot Skin scrubber / timanttihionta

SKIN SCRUBBER KUORII JA SYVÄPUHDISTAA IHOHUOKOSET JA PIENENTÄÄ KUIVUUDEN AIHEUTTAMIA IHOJUONTEITA. STIMULOI IHON SOLUTUOTANTOA, JA ELVYTTÄÄ IHOSOLUKKOA.


TIMANTTIMIKROHIONTA SOPII LÄHES KAIKILLE IHOTYYPEILLE. TIMANTTIMIKROHIONTA POISTAA KUOLLUTTA IHOSOLUKKOA JA POISTAA SAMALLA EPÄPUHTAUKSIA. MADALTAA JUONTEITA JA VAALENTAA PIGMENTTIMUUTOKSIA TASOITTAEN JA KIRKASTAEN IHON VÄRIÄ. VAIKUTTAVIEN AINEIDEN IMEYTYMINEN TEHOSTUU.  JO YHDEN HOITOKERRAN JÄLKEEN IHO NÄYTTÄÄ KIRKKAAMMALTA JA TASAISEMMALTA. 


LAITEHOIDOT

kaikkiin être belle - kasvohoitoihin saat tehokkuutta valitsemalla hoitoihin yhdistettävän laitteen. 

Laitteita käytetään paljon kasvohoidoissa tehostamaan ihon puhdistusta, kiinteyttämistä tai esimerkiksi kosteuttamista. Hoidon päätteeksi aina rentouttava klassinen kasvojenhieronta ja naamio. Kokonaiskesto 90- 115 minuuuttia.


 

Koko kesän tarjous!

CARETECH HYDROGEN - PINTAA SYVEMPÄÄ PUHTAUTTA 98,00 euroa

(norm. 115,00 euroa)

CARETECH HYDROGE LAITE TUOTTAA NOPEASTI JA TURVALLISESTI KYLLÄISEN VETYVEDEN, JOTA KÄYTETÄÄN REAKTIIVISTEN HAPPILAJIEN POISTOON. TITAANIN NOPEA VEDYN TUOTANTOTEKNIIKKA PYSTYY VÄLITTÖMÄSTI TUOTTAMAAN VETYÄ SISÄLTÄVÄÄ VETTÄ, JONKA PITOISUUS ON JOPA 1480 MILJARDIOSAA. (ppb)

VETYMOLEKYYLI PÄÄSEE SISÄÄN PIENEN KOKONSA ANSIOSTA. KUN VETYMOLEKYYLI LÄPÄISEE SOLUKALVON JA PÄÄSTESSÄÄN SOLUN SISÄOSAAN, SE KYKENEE HAJOITTAMAAN SOLUN SISÄLLÄ OLEVIA VAPAITA HAPPIRADIKAALEJA. VAPAAT RADIKAALIT/HAPETUSSTERSSI HÄRSKIINNYTTÄÄ SOLUA TUOTTAEN MONENLAISIA TULEHDUKSIA, SAIRAUKSIA SEKÄ ENNENAIKAISTA VANHENEMISTA.


CARETECH HYDROGEN PUHTAASTI LUONNONMUKAINEN, TURVALLINEN JA TULOKSIA TUOVA HOITOMUOTO.


NEULATON MESOTERAPIA - VAIHTOEHTO INJEKTIOHOIDOILLE 102,00 euroa

NEULATON MESOTERAPIALAITE AVAA IHOON VÄLIAIKAISIA MIKROKANAVIA, JOITA MYÖTEN HOIDOSSA KÄYTETTÄVÄT TEHOAINEET IMEYTYVÄT SYVEMMÄLLE IHOON.

MENETELMÄ ON TURVALLINEN, TEHOKAS JA KIVUTON, JA SOPII KAIKILLE IHOTYYPEILLE YKSITTÄIN TAI SARJAHOITONA. KOSTEUTTAA IHOA, TÄYTTÄÄ JUONTEITA, JA VARASTOI IHOON HOITOAINEITA JOPA 8-10 ML /HOITOKERTA. 


KOLMITEHOINEN KOSTEUTTAVA IMEYTYSHOITO; KOHOTTAA, KIINTEYTTÄÄ & SILOTTAA! 

 

CARETECH RF -CRYO - TULOKSENA TASAISEMPI JA KIINTEÄMPI IHO 95,00 EUROA

CARETECH RF- CRYO HYÖDYNTÄÄ NYKYAIKAISINTA RADIOTAJUUSENERGIAA SEKÄ MAGNEETTIPULSSEJA TURVALLISESTI JA ERITTÄIN TEHOKKAASTI KASVOILLE JA VARTALOLLE. 

TEHO PERUSTUU ENERGIAAN, JOKA LÄMMITTÄÄ IHON KAIKKIA KERROKSIA JOHTAMALLA KIVUTTOMASTI VOIMAKASTA RADIOTAJUUTTA IHONALAISEEN KUDOKSEEN. RF LISÄÄ IHON KOLLAGEENIN MUODOSTUSTA, JOKA ON KIINTEYDEN PERUSTA JA TOISAALTA  KUTISTAA KUDOSSÄIKEITÄ, PINTAKAPILLAAREJA JA RASVASOLUJA. 


RADIOFREKVENSSIHOITO ON TURVALLISTA. HOITO ON KIVUTONTA JA SE TUNTUU LÄMPÖNÄ IHOLLA. RADIOFREKVENSSIHOIDON ETUNA MAHDOLLISTEN KIRURGISTEN HOITOJEN AJANKOHTAA VOIDAAN SIIRTÄÄ KAUEMMAKSI TULEVAISUUTEEN. TOIPUMISAIKAA EI TARVITA HOIDON JÄLKEEN.


KASVOHOITO  ALL INCLUSIVE  129,00 EUROA

 VALITSE KAKSI (2) YLLÄMAINITTUA LAITETTA KASVOHOITOON.  KAIKKI LAITTEET TOIMIVAT KESKENÄÄN TÄYDELLISESTI, JA TUKEVAT TOISIAAN. ÄLÄ SUOTTA JÄÄ PÄHKÄILEMÄÄN MITKÄ SINÄ OTTAISIT, MIETITÄÄN NE YHDESSÄ KASVOHOITOJEN ALUSSA. 


SARJAHOIDOT

kaikki être belle - kasvohoidot ovat tehokkaita ja jo yksikin kerta tekee ihmeitä iholle. Joskus iho tarvitsee enemmän huolenpitoa. Kiire, stressi, kuumuus, aurinko ja muut lukemattomat ympäristötekijät aiheuttavat iholle kuivuutta ja sen myötä monia erilaisia haasteita ihossa. Sarjahoidoilla saadaan todella hyviä tuloksia aikaan ja niiden avulla iho saatetaan tilaan joka on helppo pitää yllä kotihoidolla. Lisäksi tehdään hoitosuunnitelma aina yksilöllisesti varmistaen, että hoitotulokset pysyvät


SARJAHOITOJEN HINNAT

  •  1 - 2 kerta , alennus 15% 
  • 3 -  seuraavat kerrat, alennus -25%


SARJAHOITO ETU!

Sarjahoihin kuuluu aina vapaavalintaisesti 

  • lämmin parafiini käsille 
  • jalkoja hemmotteleva kuorinta

KATSE SILMIIN!

 Kaikki hoidot sisältävät silmänympäryksen virkistyksen

ja kosteutuksen  LED-valoterapian avulla.


KULMAT & RIPSET

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu   21,00  euroa 

(kasvo- ja jalkahoitojen  yhteydessä 15,00 euroa)


Kulmien TAI Ripsien värjäys  18,00  euroa

Kulmien muotoilu 10,00 euroa


SYNERGIA LASH LIFT

SYNERGIE LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS 69,00 EUROA 

(sis. ripsien värjäyksen)


SYNERGIE LASH LIFT -KULMIEN LAMINOINTI  50,00 EUROA


ALL INCLUSIVE 99,00 EUROA

SISÄLTÄÄ 

* KESTOTAIVUTUS RIPSIIN,

* KULMAKARVOJEN LAMINOINTI HALUTTUUN MUOTOON 

* KULMIEN JA RIPSIEN VÄRJÄYS 


HOITOLA AVOINNA AJANVARAUSTEN MUKAAN. 


 AIKOJA VARATTAVISSA SEURAAVASTI:

MAANANTAI - TIISTAI  KLO 12.00 - 20.00

KESKIVIIKOISIN KLO 14.00 - 20.00

TORSTAI  KLO 10.00 - 16.00

PERJANTAI KLO  10.00 - 14.00

HUOM!  HOITOJEN AIKANA OVI ON LUKITTUNA. OTATHAN TÄMÄN  HUOMIOON  SAAPUESSASI TUOTE-TAI LAHJAKORTTIOSTOSILLE.


TUOTE -JA LAHJAKORTTIOSTOKSSA SINUA PALVELEE BUTIK! 

BUTIK PALVELEE AINA  PERJANTAISIN  

KLO 14.00 - 16.00

TAI VOIT VARATA OMAN HENKILÖKOHTAISEN OSTOSHETKEN NETTIAJANVARAUKSESTA / BUTIK


AJANVARAUKSET PUHELIMITSE TAI NETTIAJANVARAUKSEN KAUTTA! 

--> 040 7070 555 (jos en ehdi vastaamaan, soitan Sinulle takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä)

 --> NETTIAJANVARAUS


Villähteentie 564, Villähde

LAHTI