Kaikki artikkelit

Jään opintovapaalle elokuussa 2022. Opintovapaan aikana en valitettavasti pysty ottamaan uusia asiakkaita vastaan. Ne muutamat päivät joita opintojen ohella teen, koostuvat jalkahoidoista, kasvohoidoista sekä sokeroinneista, joista minulla on jo vakituinen asiakaskunta.

Ajanvaraus suositellaan ensisijaisesti hoitamaan Nettiajanvarauksen kautta tai paikan päällä oman hoidon jälkeen. Kaikki vapaat ajat ovat nettiajanvarauksessa esillä, joten mikäli aikoja ei löydy, niin ajat ovat valitettavasti ehtineet jo täyttyä. Mahdolliset peruutusajat tulevat näkyville reaaliajassa nettiin.

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kauniin värinen iho hetkessä, ilman auringon aiheuttamia haittavaikutuksia.

Helppoa ja sujuvaa shoppailua Klarnalla. Olemme ottaneet hoitolassamme,  Butik:ssa ja verkkokaupassamme käyttön @klarna.fi joustavat maksutavat. 

Verkkokaupasta ostaessari Klarnalla voit maksaa ostoksesi vasta silloin, kun tilauksesi on saapunut kotiin ja olet tehnyt lopullisen ostopäätöksesi. 

Jos haluat maksaa kauneushoitolassa tehdyn hoidon Klarnalla, voidaan maksutapahtuma tehdä ennen hoitoa, jotta maksu Klarnalla varmistuu ja voit nauttia rentouttavasta hetkestä! 

Shoppailua niin kuin sen kuuluisikin olla. Sujuvaa ja turvallista!