Jalkahoidot

Kaikki jalkahoidot sisältävät jalkojen kylvetyksen, känsien ja kovetttumien poiston, kynsien leikkauksen ja viilauksen. Halutessasi jalkahoito viimeistellään Cnd Vinylux- kynsilakalla tai valitse lisäpalveluista  Shellac- geelilakkaus, joka tuo pitkäaikaista kauneutta varpaiden kynsiin.

Luxus jalkahoito

Luxus jalkahoito mukautuu tarpeesi mukaan! Hoito sisältää Perinteisin jalkahoidon vaiheet, mutta jos et omaa halkeamia tai kipeitä känsiä, korvataan tuo aika jalkojen virkistävällä ja pehmentävällä kuorinnalla tai toiveittesi mukaan pidemmällä hieronnalla! Sisältää kynsien lakkauksen.

Hoidon kesto 90 minuuttia.

70€

Perinteinen jalkahoito

Perinteinen jalkahoito pitää sisällään jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkaus ja viilaus. Perinteistä jalkahoitoa suositellaan, kun on kipeitä känsiä, syyliä, halkeamia tai kaivataan apua jalkojen hoitoon muista terveydellisistä syistä. Jalkahoidossa keskitytään ensisijaisesti ongelmakohtiin, mutta ajan salliessa ehdimme lakata kynnet ja parantaa verenkiertoa kevyellä lyhyellä hieronnalla. 

Hoidon kesto 70 minuuttia.

59€

Parafiini jalkahoito

Tämä hoito sopii ehdottomasti viluvarpaille ja vaativampaan jalkojen ihon kosteutukseen! Hoito sisältää perinteisen jalkahoidon vaiheet. Sopii erityisesti jaloille, joissa hoidetaan halkeamia tai muutoin kuivuudesta ja kovettumista kärsiviä jalkoja. Hoidon jälkeen kynsien lakkaus ja  jalkojen hieronta. Hoito päätetään lämpimään parafiinihoitoon. Parafiini sopii erityisesti kuiviin jalkoihin, lihassärkyyn, helpottomaan nivelkipua ja jäykkyyttä, sekä pehmittämään jännittyneitä lihaksia. Parafiinin vaikutusaika 10 minuuttia.

Hoidon kesto 90 minuuttia. 

75€