Tervetuloa tutustumaan hoitolamme kotihoitotuotteisiin! Sivusto on vielä valitettavasti kesken, eikä kaikkia tuotteita ole ehditty tuomaan sivustolle. Toivottavasti sivu palvelee jo näin keskeneräisenäkin:)


Sivulta löydät lisäksi aina kuukauden suosituksen sekä tarjoukset.LOKAKUUN TUOTESUOSITUS!!


ENERGIAA PIMENEVÄÄN SYKSYYN! 

Energy Plus A+E+C Cream- hoitovoide (50ml) sopii erinomaisesti kuivalle, samealle ja väsyneelle iholle. Vitamiinit ovat kapseloituna, jolloin niiden teho säilyy tuoreena siihen saakka, kunnes voidetta levitetään iholle. 


Green Energy Fruit Repair Cream (50ml) sisältään eri hedelmien, kuten papaijan, kiiwin, ananaksen ja passiohedelmän uutteita. Antioksidanttirikas voide uudistaa ja korjaa sameaa, kosteusköyhää ihoa tehokkaasti. 


Energy -sarjan voiteet lokakuun ajan  -15 % hintaan 35,60 € (norm.41,90€)HYALURONIC TRIPLE EFFECT

Cleansing Mousse 

Raikas puhdistusvaahto sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää hyaluronihappoa ja betaiinia, jotka kosteuttavat ihoa ehkäisten ihon kuivumista ja ärtymistä.HOITOLAN EHDOTON SUOSIKKI! 

100ml / 26,90€Tonic Mousse 

Vaahtomainen kasvovesi sopii erityisesti kuivalle ja stressaantuneelle iholle. Vaahto on miellyttävän samettisen tuntuista ja koostumuksensa ansiosta saat tärkeät vaikuttavat aineet suoraan iholle. Tiikeriruoho vahvistaa ihon luonnollisia toimintoja.


ANNEN SUOSIKKI!!

100ml / 26,90€

Peel-Off Mask

Hyaluronihappoa, Aquarich ja silkkiä sisältävä kosteuttava kalvonaamio, joka kosteuttaa tehokkaasti. Optimoi ihon kyvyn sitoa itseensä kosteutta ja silottaa hienoja ryppyjä. Naamion poisto kuorii hellävaraisesti ihon jättäen sen silkinpehmeäksi.


KUURILUONTEISENA TODELLA TEHOKAS!
75ml / 32,50€


Day & Night Cream

Voide sisältää kolmessa erimuodossa hyaluronihappoa. Suuri-ja pienimolekyylisenä sekä liposomaalisesti kapseloituna.  Tämän avulla hyaluronihappo luo kosteusvaraston ihoon ja tukee ihon kimmoisuutta.
HYVÄSTI JUONTEET! 

50ml / 69€

X-Press Eye Pads 

Välittömästi silmänympärysihoa kiinteyttävät naamiolaput sisältävät hyaluronihappoa ja kollageenia. Silottavat ja palauttavat ihon kimmoisuuden.

MUST-JUTTU MEIKKILAUKUSSA!


5kpl / pkt

22,90€

Quicklift Roll-on Serum

Tukee, silottaa ja kiinteyttää ihoa. Vähäntää turvotusta ja tummuutta silmien alla. Aplikaattori virkistää silmien aluetta.


ANNE TESTAA TUOTETTA JUURI. VAHVA SUOSITUS!


6,5ml / 45,50€ 

Hydra Power Face Care Set

Mahtava tuote tukemaan  hoitolassa tehdyn kasvohoidon tuloksia kotona tai ottaa matkalle mukaan kosteuttamaan ja hoitamaan iho tehokkaasti. 

Helppo 3- vaiheinen kosteuspommi iholle!

7,50€ 

(KUITUKANGASNAAMIO, SEERUMI JA KOSTEUSVOIDE)


Puuttuuko jokin Sinulle tärkeä tuote? 

Laita meille toiveesi sähköpostilla tai tule käymään hoitolassa

ma-ke klo 14.00-16.00

SKIN THERAPY

Cellural Night Repair- korjaava yöseerumi

Korjaava yöseerumi tukee ihon uudistumisprosessia, joka on aktiivisimmilaan yön aikana. Seerumi korjaa auringon, iän ja ilmaston aiheuttamia vaurioita. Arvokkaista kasviuutteista koostuva seerumi sopii kaikille ihotyypeille. 

44€ / 15ml

Couperosa Serum - couperosa-iholle 

Runsaasti kasvi-uutteita sisältävä seerumi häivyttää punaisuutta, kiinteyttää sekä rauhoittaa ihoa. Vahvistaa kapillaariverisuonia. Vaikuttavana aineena lisäksi kollageeni ja hyaluronihappo.


29,90 / 15ml

ASIAKKAIDEN SUOSIKKI!

Täydennä helposti ihonhoitoa naamioilla

Kosteuttava naamio, sisältää mm. kamomillaa, ruskolevää, vesiminttua 

50ml / 24,50€

Kiinteyttävä naamio, naamio aktivoi ihon omia korjaavia suojamekanismeja, suojaa kollageenisyitä ja antaa iholle kiinteyttä 

50ml / 30,50€


VINKKI! HELPOTA ARKEA; NÄMÄ NAAMIOT VOIT JÄTTÄÄ YÖKSI IHOLLE!

Puuttuuko jokin Sinulle tärkeä tuote? 

Laita meille toiveesi sähköpostilla tai tule käymään hoitolassa

ma-ke klo 14.00-16.00