PURITY INTENSE


EPÄPUHDAS JA RASVOITTUVA IHO

PURE CLEANSING GEL- PUHDISTAVA GEELISAIPPUA. Tehokas, mutta hellävarainen puhdistusgeeli sisältää tulehduksia ehkäisevää ja ärtynyttä ihoa rauhoittavaa salisyylihappoa sekä kosteuttavaa glyserolia ja pantenolia. Ei kuivata ihoa.

26,50 euroa / 150 ml

REFRESHING TONING GEL- GEELIMÄINEN ANTISEPTINEN KASVOVESI 

Raikas, ihoa viilentävä vaikutus. Sisältää bakteerien kasvua ehkäisevää sinkkiuutetta sekä rauhoittavaa allantoiinia ja pantenolia.

26,50 euroa / 190ml 

24-H FACIAL CARE CREAM-PUHDISTAVA HOITOVOIDE

Kevyt mattapinnan jättävä hoitovoide kosteuttaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen tasapainon. Vaikuttavat aineet salisyylihappo ja sinkin yhdistelmä vähentää tehokkaasti epäpuhtauksia ja ehkäisee tulehduksia ja tukkeutumia.

23,90 eutoa / 50ml


PUREWHITE


POSLIININKIRKAS, VIRHEETÖN IHO

PEARL FRUIT PEELING hedelmähappokuorinta poistaa ihon pinnalta kuolleen ihosolukon, jonka jälkeen iho vastaanottaa vaalentavat raaka-aineet tehokkaasti. 

31,50 euroa / 40 ml 

PEARL CONCENTRATE-TEHOSEERUMI, kolmivaikutteinen tehoaina, joka neutraloi ihon kuorinnan jälkeen. Toimii täsmähoitona pigmenttihäiriöihin. Tukee ihon uudistumista, antaa arvokasta lisäkosteutta ja tekee ihosta hehkuvan.

36 euroa / 40ml 

PEARL DAY CREAM, kevyt päivävoide sisältää aktiivista vaalentavaa yhdistettä, joka takaa kirkkaan ja säteilevän ihon. 

51 euroa / 50ml 

PEARL NIGHT CREAM, elvyttää ja ravitsee ihoa yön aikana. Useat pigmenttihäiriöitä vastaan toimivat aineosat takaavat raikkaan ihonsävyn ja kirkastaa ihoasi unen aikana.  Voi käyttää myös naamiona. ENERGY 


ENERGIAA IHOLLE!

Energy Plus A+E+C Cream- hoitovoide (50ml) sopii erinomaisesti kuivalle, samealle ja väsyneelle iholle. Vitamiinit ovat kapseloituna, jolloin niiden teho säilyy tuoreena siihen saakka, kunnes voidetta levitetään iholle. 

41,90 euroa


Green Energy Fruit Repair Cream (50ml) sisältään eri hedelmien, kuten papaijan, kiiwin, ananaksen ja passiohedelmän uutteita. Antioksidanttirikas voide uudistaa ja korjaa sameaa, kosteusköyhää ihoa tehokkaasti. 

41,90 euroa


  hyaluronic³


SEERUMIT

hyaluronic³-linjan uusi hyaluronihapposeerumi Tri-Daytox Protection Concentrate Antioxidant Hyaluronic Serum on nopeasti imeytyvä, hajustamaton tehotiiviste kuivalle iholle.
Hyaluronihappo sitoo ja säilöö kosteuden ihoon, Syn-Col yhdistelmä aktivoi kollageenisynteesiä ja BioDtox ehkäisee ikääntymisen merkkejä. 


30ml / 26,90 euroa
 SKIN THERAPY


SEERUMIT 

CELLURAL NIGHT RERAIR -KORJAAVA YÖSEERUMI 

Korjaava yöseerumi tukee ihon uudistumisprosessia, joka on aktiivisimmilaan yön aikana. Seerumi korjaa auringon, iän ja ilmaston aiheuttamia vaurioita. Arvokkaista kasviuutteista koostuva seerumi sopii kaikille ihotyypeille. 

44€ / 15ml

COUPEROSA SEERUMI 

Runsaasti kasvi-uutteita sisältävä seerumi häivyttää punaisuutta, kiinteyttää sekä rauhoittaa ihoa. Vahvistaa kapillaariverisuonia. Vaikuttavana aineena lisäksi kollageeni ja hyaluronihappo.

29,90 / 15ml

NAAMIOT 

Kosteuttava naamio, sisältää mm. kamomillaa, ruskolevää, vesiminttua
50ml / 24,50€
Kiinteyttävä naamio, naamio aktivoi ihon omia korjaavia suojamekanismeja, suojaa kollageenisyitä ja antaa iholle kiinteyttä
50ml / 30,50€

VINKKI! HELPOTA ARKEA; NÄMÄ NAAMIOT VOIT JÄTTÄÄ YÖKSI IHOLLE! 


TEHOTUOTTEET  SILMÄNYMPÄRYKSILLE! 


GOLDEN SKIN 

CAVIAR EYE ROLL-ON


Ainutlaatuinen silmänympärysgeeli, joka tukee ihon uudistumista ja kosteuttaa pitkävaikutteisesti. Kaviaarin ja kullan yhdistelmä auttaa ihoa säilyttämään ihanteellisen kosteustasapainon. 


29,90 euroa / 10 ml 


" Rakkaalle vain kultaa ja kaviaaria! " - Täydellinen lahja jouluksi! 

Hyaluronic 

QUICKLIFT ROLL-ON SERUM

Tukee, silottaa ja kiinteyttää ihoa. Vähäntää turvotusta ja tummuutta silmien alla. Aplikaattori virkistää silmien aluetta.

6,5ml / 45,50€

HYALURONIC

 X-PRESS EYE PADS

Tämä tehotuote on aivan ehdoton loppuvuoden juhliin. Hävitä arjen väsymys silmien alta juhlameikkiin, sekä vie tummat silmänaluset  pois juhlinnan jälkeen:)


Välittömästi silmänympärysihoa kiinteyttävät naamiolaput sisältävät hyaluronihappoa ja kollageenia. Silottavat ja palauttavat ihon kimmoisuuden.


22,90 euroa / 5kpl HYALURONIC TRIPLE EFFECT


Cleansing Mousse 

Raikas puhdistusvaahto sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää hyaluronihappoa ja betaiinia, jotka kosteuttavat ihoa ehkäisten ihon kuivumista ja ärtymistä.HOITOLAN EHDOTON SUOSIKKI! 

100ml / 26,90€Tonic Mousse 

Vaahtomainen kasvovesi sopii erityisesti kuivalle ja stressaantuneelle iholle. Vaahto on miellyttävän samettisen tuntuista ja koostumuksensa ansiosta saat tärkeät vaikuttavat aineet suoraan iholle. Tiikeriruoho vahvistaa ihon luonnollisia toimintoja.


ANNEN SUOSIKKI!!

100ml / 26,90€

Peel-Off Mask

Hyaluronihappoa, Aquarich ja silkkiä sisältävä kosteuttava kalvonaamio, joka kosteuttaa tehokkaasti. Optimoi ihon kyvyn sitoa itseensä kosteutta ja silottaa hienoja ryppyjä. Naamion poisto kuorii hellävaraisesti ihon jättäen sen silkinpehmeäksi.


KUURILUONTEISENA TODELLA TEHOKAS!
75ml / 32,50€


Day & Night Cream

Voide sisältää kolmessa erimuodossa hyaluronihappoa. Suuri-ja pienimolekyylisenä sekä liposomaalisesti kapseloituna.  Tämän avulla hyaluronihappo luo kosteusvaraston ihoon ja tukee ihon kimmoisuutta.
HYVÄSTI JUONTEET! 

50ml / 69€

KUVAT: être belle