Cleansing Mousse 

Raikas puhdistusvaahto sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää hyaluronihappoa ja betaiinia, jotka kosteuttavat ihoa ehkäisten ihon kuivumista ja ärtymistä.

HOITOLAN EHDOTON SUOSIKKI! 

100ml / 26,90€Tonic Mousse 

Vaahtomainen kasvovesi sopii erityisesti kuivalle ja stressaantuneelle iholle. Vaahto on miellyttävän samettisen tuntuista ja koostumuksensa ansiosta saat tärkeät vaikuttavat aineet suoraan iholle. Tiikeriruoho vahvistaa ihon luonnollisia toimintoja.


ANNEN SUOSIKKI!!

100ml / 26,90€

Peel-Off Mask

Hyaluronihappoa, Aquarich ja silkkiä sisältävä kosteuttava kalvonaamio, joka kosteuttaa tehokkaasti. Optimoi ihon kyvyn sitoa itseensä kosteutta ja silottaa hienoja ryppyjä. Naamion poisto kuorii hellävaraisesti ihon jättäen sen silkinpehmeäksi.75ml / 32,50€


Day & Night Cream

Voide sisältää kolmessa erimuodossa hyaluronihappoa. Suuri-ja pienimolekyylisenä sekä liposomaalisesti kapseloituna.  Tämän avulla hyaluronihappo luo kosteusvaraston ihoon ja tukee ihon kimmoisuutta.
HYVÄSTI JUONTEET! 

50ml / 69€

X-Press Eye Pads 

Välittömästi silmänympärysihoa kiinteyttävät naamiolaput sisältävät hyaluronihappoa ja kollageenia. Silottavat ja palauttavat ihon kimmoisuuden.

MUST-JUTTU MEIKKILAUKUSSA!


5kpl / pkt

22,90€

Quicklift Roll-on Serum

Tukee, silottaa ja kiinteyttää ihoa. Vähäntää turvotusta ja tummuutta silmien alla. Aplikaattori virkistää silmien aluetta.
6,5ml / 45,50€ 

Alaotsikko

Nulla iaculis lorem in dapibus aliquet. Integer interdum nibh ac faucibus sollicitudin.

Alaotsikko

Nulla iaculis lorem in dapibus aliquet. Integer interdum nibh ac faucibus sollicitudin.