Uusia tuulia! 

Jään opintovapaalle elokuussa 2022. Opintovapaan aikana en valitettavasti pysty ottamaan uusia asiakkaita vastaan. Ne muutamat päivät joita opintojen ohella teen, koostuvat jalkahoidoista sekä sokeroinneista. Lisäksi vastaanotan kevään aikana myytyjä lahjakortteja. Jos Sinulla on lahjakortti, voit varata minulle ajan Nettiajanvarauksesta kohdasta "Minulla on lahjakortti". Muutoin ajanvaraukset tapahtuvat paikanpäällä oman hoidon lopuksi. 

Vielä muutama säännöllisesti käyvä brassi- asiakas** mahtuu kalenteriini. Jos olet kiinnostunut, laita minulle viestiä anne_brinck@hotmail.com .

Nähdään, Anne <3

** brasilialainen sokerointi, hoitoväli 3- 5viikkoa.

Kuka olen?

SKY - kosmetologi Anne Brinck

 yrittäjä /omistaja 

Valmistuin  vuonna 2015  juhannuksena kosmetologiksi. Tähän ammattiin minut toi elämä puhtaasta mielenkiinnosta. Aikaisemmassa ammatissani sairastuin työväsymykseen, ja tämän kautta kiinnostus omaan kehoon ja sen toimintaan sai alkunsa.

Halu parantua, ymmärtää sisintä - kokea elämää toisin.

Hyvä olo lähtee sisältäpäin. Hyvä olo kehossamme taas lähtee elintavoistamme. Miten elämme, kuinka itseämme hoidamme ja kunnioitamme.

 Iho on ihmisen suurin elin. Se on lisäksi jatkuvasti esillä. Niin huonoina aamuina kuin elämämme kohokohdissa. Se on puku, joka on koko ajan yllämme. Puku ei tosin pysy aina hyvänä, se ikääntyy, rypistyy, harmaantuu tai oireilee harmiksemme. Jos me hoidamme ihomme oikein, meillä on oikeat hoitotavat, ja siihen käytämme ammattilaisia saadaksemme yksilöidyt ohjeet - olemme voitonpuolella jo hyvän matkaa! 

Minun tavoitteenani on tukea ja neuvoa Sinua. Tahtotilani on saada jokainen tuntemaan oma ihonsa ja edistämään näin sen hyvinvointia ja terveyttä. ,

Roosa Puumalainen on Sky- kosmetologi sekä kynsi- ja ripsiteknikko. 

Elokuusta 2021 lähtien Roosan löydät vakituisesti Beauty 564.n tiloista! 

Hänen taitavista käsistään syntyy rakennekynnet, geelivahvistukset, geelilakkaus, ripsien pidennykset (volymi, klassiset, hybridit) sekä Lash Lift & brow liftit. 

Lisäksi Roosa tekee muutamana päivänä viikossa kosmetologipalveluita, johon kuuluu tutut Beauty 564:n palveluvalikoima. 

Tutustu Roosan oman yrityksen kotisivuihin!

tmiroosapuumalainen.fi


Elisa Suominen

Ratkaisukeskeinen terapeutti, Ammatillinen erityisopettaja, Sosionomi YAMK, Mielenterveyden ensiapu-ohjaaja (Suomen Mielenterveysseura), Perhearviointimenetelmä- koulutus (Suomen Mielenterveysseura)


Tietoni löytyvät Valviran ylläpitämän sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteristä.


Terapia- ja hyvinvointipalvelut Harmony

 Terapia - ja hyvinvointipalvelut Harmony tarjoaa luotettavaa ja empaattista terapiaa sekä työnohjausta kaikissa elämään liittyvissä tilanteissa. Et tarvitse lähetettä!

Yleisen käsityksen mukaan terapiaan hakeudutaan vain erittäin vakavissa elämäntilanteissa. Tahtotilani on rikkoa tämä myytti ja kannustaa ihmisiä hakemaan apua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin ongelmat pystytään ratkaisemaan usein hyvinkin pienen avun ja tuen turvin. 

Ajanvaraukset ensisijaisesti Nettiajanvarauksesta. Löydät kohdasta "Terapiapalvelut"

Voit laittaa myös sähköpostia harmonyhyvinvointi@gmail.com.

Peruutukset Nettiajanvarauksen kautta, mutta kiireellisissä tapauksissa yhteyttä voi ottaa soittamalla tai laittamalla tekstiviestin numeroon 040 1245 111.