TAMMI - JA HELMIKUUN TARJOUS! 


TIMANTTIMIKROHIONTA 81 EUROA (HOIDON KESTO 75 MINUUTTIA)

SARJA 46 EUROA (HOIDON KESTO 60MINUUTTIA)

TALVEN PIMEYDESTÄ JOTAIN HYÖTYÄ! 

Timanttimikrohionnalla on huomattavasti tehokkaampi puhdistava vaikutus kuin käsin tehtävällä kuorinnalla ja mekaanisella ihonpuhdistuksella. Timanttimikrohionta on turvallinen talvella, mutta kesällä sitä ei suositella, sillä iho on hoidon jälkeen erityisen altis UV- säteilylle ja mahdollinen pigmentoitumisen riski moninkertaistuu.
Timanttimikrohionta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttimikrohionta
➡️poistaa kuollutta ihosolukkoa ja poistaa epäpuhtauksia
➡️ madaltaa juonteita
➡️ vaalentaa pigmenttimuutoksia tasoittaen ja kirkastaen ihon väriä.
➡️Vaikuttavien aineiden imeytyminen tehostaa ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta.
Hoito suositellaan sarjahoitona ihon kunnon mukaan noin 4-6 krt viikon välein.
Helmikuun loppuun asti sarjahoidon ottaneille kulmien ja ripsien värjäys veloituksetta! ( etusi 15 euroa)MITEN HOIDON IHOANI TALVELLA?


photo by être belle

Talvi on todellinen haaste mille tahansa ihotyypille. Suurista lämpötilan vaihteluista iho kuivuu, punoittaa, kiristää, kutittaa ja hilseilee.


Itse kärsin ihon kuivuudesta varsinkin talvella. Valitsen runsaasti kosteutta sisältäviä hoitotuotteita oman ihoni hoitoon. Puhdistukseen käytän Hyaluronic-sarjan puhdistusvaahtoa sekä kasvovettä. LIsäksi olen ottanut käyttööni täsmäaseen kuivan ihon hoitoon - Tri-Daytox Hyaluronic Seerumi, jota taputtelen iholleni ennen päivä- ja yövoidetta.


Kerran viikossa kuorin ihoni Aloe Vera Mild Face Peeling kuorinta-aineella, joka sisältää bio-hajoavia pyöreitä kuorivia partikkeleita, jotka hellästi kuorivat kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnan jälkeen kosteutan kasvojani erilaisilla naamioilla.
💙Ihonhoito- terveisin Sky-kosmetologisi Jaana


TÄSMÄTUOTTEISTA APUA IHON KUIVUUTEEN 


 📸Photo by @etre_belle_cosmetics

TALVI-IHON PELASTUS!! 

hyaluronic³-linjan uusi hyaluronihapposeerumi Tri-Daytox Protection Concentrate Antioxidant Hyaluronic Serum on nopeasti imeytyvä, hajustamaton tehotiiviste kuivalle iholle. 

Hyaluronihappo sitoo ja säilöö kosteuden ihoon, Syn-Col yhdistelmä aktivoi kollageenisynteesiä ja BioDtox ehkäisee ikääntymisen merkkejä. 

30ml / 26,90 euroa


Tuote lanseerattiin marraskuussa 2018 ja olen siitä asti käyttänyt sitä aamuin illoin. Ihan loistava! Ihoni oli kuivan ja kalpean oloinen johtuen vauvakuplan aikana huonosti hoidetusta ihosta ja jatkuvasta univelasta. Ihoa ei enää kiristä, ja silmäpussit sekä silmienympärillä olevat juonteet muuttui pikku hiljaa siedettävän oloiseksi. En ihan heti luovu tästä! "
Anne
UUTTA! TULOSSA HELMIKUUSSA! 


PURITY INTENSE - RASVOITTUVAN JA EPÄPUHTAAN SEKAIHON HOITOON


PURITY INTENSE- HOIDOT VÄHENTÄVÄT EPÄPUHTAUKSIA JA UUDELLEEN RAKENTAVAT IHON LUONNOLLISIA SUOJATOIMINTOJA. LAADUKKAAT AINEOSAT JA INTENSIIVINEN KOSTEUTTAJAYHDISTELMÄ AUTTAVAT KORJAAMAAN IHOVAURIOITA, VÄHENTÄMÄÄN IHON RASVAISUUTTA JA KIILTOA SEKÄ EHKÄISEMÄÄN UUSIEN EPÄPUHTAUKSIEN SYNTYÄ.

PURITY INTENSE - AKNE IHONHOITO .... 79 EUROA

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Purity Intense entsyyminaamion, SK-10 ampulli sekä Anti-acne okluusionaamio. Hoidon kesto 60 min.


PURITY INTENSE - SEKA-JA RASVOITTUVAN IHONHOITO .... 79 EUROA

Hoito sisältää alkupuhdistuksen,  Purity Intense entsyymikuorintanaamion, Moisturizing ampullin, Collagen & Aloe vera Hydro mask -kuitukangasnaamio sekä lopuksi kevyt rentouttava hieronta. HOidon kesto 75min.


KATSO MYÖS UUDET PURITY INTENSE -KOTIHOITOTUOTTEET!


LAHJAKORTIT


Lahjakortilla annat kultaakin kalliimpaa lahjansaajalle... omaa aikaa. 


Lahjakortti on euromääräinen ja lahjansaaja saa itse valita miten lahjan käyttää. 


  • Lahjakortin voit ostaa paikanpäältä ma-ke klo 14.00 -16.00 

Jos aika ei sovi Sinulle, Soita 040 7070 555 tai varaa aika Tuote-ja lahjakorttiostoksille


Maksat lahjakortin pankkitunnuksillasi ja saat lahjakortin heti pdf-muotoisena sähköpostiisi. palvelu toimii ympäri vuorokauden.